Middagsmeny

För våra gäster som kommer på något av våra SPAweekend paket ingår vår delikata meny som ni ser här nedanför. Menyn byts ut efter tillgång på säsongens råvaror. 
Meny 13 januari-6 mars:

Förrätt

Rödbetstartar med friterad kapris, bakad äggula, friterad potatis och riven pepparot

Varmrätt

Bouef bourgignon på hjort med potatispure smaksatt med tryffelolja, bakad lök, sidfläsk och svamp.
Fiskalternativ: Torskrygg med ett brynt smör smaksatt med ingefära, vitlök , soya och schalottenlök. Rotselleripure och rotsellerichips.
Vegetariskt alternativ: Bakad rotselleri, rökt rotselleripure, porterkokt lök, smörstekt ostronskivling, svartkål, brödflarn och grillat smör.

Dessert

Mandelkaka med en vaniljkräm smaksatt med rostad svartpeppar, körsbär och saltrostade mandlar

Trerätters meny  545 kr
Tvårätters meny 435kr

Reservation för viss ändring av meny beroende på tillgång av råvaror.