Middagsmeny

För våra gäster som kommer på något av våra SPAweekend paket ingår vår delikata meny som ni ser här nedanför. Menyn byts ut efter tillgång på säsongens råvaror. 
Meny  13 januari-5 mars

Förrätt

Hasselbackspotatis med Sveciakräm, sikrom, dill, isad silverlök

Varmrätt

Flankstek smaksatt med rökt lök, stuvad vinterkål, potatispure med rostad vitlök, vinägersky med sotade morötter
Fiskalternativ: Skinnstekt röding, smörstekt och inkokt svartrot, musselveouté med dill serveras med potatis på två vis
Vegetariskt alternativ: Kåldolmar med Gotlandslinser och svamp, karamelliserad löksky. Potatispuré, lingon och grönkålschips

Dessert

Svarta vinbär från Högby, mandelkaka, mjölkchokladganache, maränger, rostad vit choklad, olivoljesnö

Trerätters meny  595 kr
Tvårätters meny 485kr

Reservation för viss ändring av meny beroende på tillgång av råvaror.