Middagsmeny

För våra gäster som kommer på något av våra SPAweekend paket ingår vår delikata meny som ni ser här nedanför. Menyn byts ut efter tillgång på säsongens råvaror. 
Meny  15 november-7 januari

Förrätt

Stekt plätt med smetana, stenbitsrom från Lysekil och jordärtskocka på 3 vis samt en citronette smaksatt med fläder från gården

Varmrätt

Svensk helstekt oxfilé med bakad lök, palsternacka, kantarell- och tryffelsmör med duchesspotatis samt en madeirasås
Fiskalternativ: Ångad rödtunga med stekt rökt sidfläsk och bakad pumpa, picklad lök med hyvlade äpplen, riven pepparrot, kokt potatis och brynt smör
Vegetariskt alternativ: Svamprisotto med rostad pumpa samt rotselleri, grönkålschips och picklade kantareller med riven sveciaost

Dessert

Brûlée smaksatt med tonkabär smaksatt med en svartvinbärsganache, chokladkakssmul och marinerade björnbär

Trerätters meny  595 kr
Tvårätters meny 485kr

Reservation för viss ändring av meny beroende på tillgång av råvaror.