Jobba hos oss

Jobba hos oss

Så roligt att du tittar in på vår Jobba hos oss sida. Här på Högby är vi ca 20 medarbetare, en del arbetar heltid, andra deltid och många kombinerar med annan sysselsättning så som till exempel studier.

Vi arbetar tillsammans för att våra gäster ska få härliga minnen från Högby. En god anda och fin teamkänsla gör att det dessutom är roligt att vara här och jobba.

Gårdskamp

Våra lediga tjänster visas längst ner här på sidan. Men kontakta oss gärna och säg att du är intresserad även om det inte ligger någon tjänst ute så hör vi av oss när det är dags!
Exempel på jobb hos oss:

Värd/värdinna. Ett härligt, variationsrikt jobb med mycket gästbemötande. Från att personligt möta gästerna, fixa fika, göra fint i spaavdelningen, servera goda drycker och vår fantastiska mat, diska, hjälpa kockarna….ja allt som kan tänkas. Hos oss hjälps vi alla åt som ett team.
Kock. Ett kreativt jobb med mycket stor frihet. Vi är medlemmar i Östgötamat och använder i största möjliga mån lokala råvaror. Kräver utbildning och erfarenhet.
Frukostvärd/värdinna. För dig som är morgonpigg och gillar att göra fint till frukost och välkomna gästen med ett leende. Efter frukost blir det rumsstädning och ibland även fika eller lunchservering.
Spa eller massageterapeut. Passar bra för dig som vill kombinera med annat jobb eller kanske driver eget. De flesta jobbar varannan helg och ibland även i veckorna. Flexibilitet finns. Kräver utbildning och erfarenhet.

Frågor om jobb och ansökningar skickas till info@hogbygard.se.

Just nu har vi inga lediga jobb.

Tjänsten är tillsatt

Vi söker dig som vill jobba som Värd/värdinna. Se i beskrivningen ovan vilka arbetsuppgifter som ingår. Du är en person som gillar ordning, lagarbete och framförallt att alltid ha gästen i fokus. Det är en fördel om du har god erfarenhet från servering och gärna dryck men störst vikt lägger vi ändå på att det är rätt person som kommer till oss.

Till den här tjänsten behöver du vara över 20år.

Vi kommer att ha intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Omfattning: 75%
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Varannan helg samt är arbetstiden fördelad på både dagar och kvällar.
Anställningens början: Mitten av augusti eller enl.ök.

Välkommen med din ansökan till info@hogbygard.se.