Jobba hos oss

Så roligt att du tittar in på vår Jobba hos oss sida. Här på Högby är vi ca 20 medarbetare, en del arbetar heltid, andra deltid och många kombinerar med annan sysselsättning så som till exempel studier.

Vi arbetar tillsammans för att våra gäster ska få härliga minnen från Högby. En god anda och fin teamkänsla gör att det dessutom är roligt att vara här och jobba.

Gårdskamp

Våra lediga tjänster visas längst ner här på sidan. Men kontakta oss gärna och säg att du är intresserad även om det inte ligger någon tjänst ute så hör vi av oss när det är dags!
Exempel på jobb hos oss:

Värd/värdinna. Ett härligt, variationsrikt jobb med mycket gästbemötande. Från att personligt möta gästerna, fixa fika, göra fint i spaavdelningen, servera goda drycker och vår fantastiska mat, diska, hjälpa kockarna….ja allt som kan tänkas. Hos oss hjälps vi alla åt som ett team.
Kock. Ett kreativt jobb med mycket stor frihet. Vi är medlemmar i Östgötamat och använder i största möjliga mån lokala råvaror. Kräver utbildning och erfarenhet.
Frukostvärd/värdinna. För dig som är morgonpigg och gillar att göra fint till frukost och välkomna gästen med ett leende. Efter frukost blir det rumsstädning och ibland även fika eller lunchservering.
Spa eller massageterapeut. Passar bra för dig som vill kombinera med annat jobb eller kanske driver eget. De flesta jobbar varannan helg och ibland även i veckorna. Flexibilitet finns. Kräver utbildning och erfarenhet.

Frågor om jobb och ansökningar skickas till info@hogbygard.se.

Lediga jobb just nu:

Spaterapeut 75% ( eller annan procent enligt överenskommelse)

Vi söker dig som vill jobba som Spaterapeut. I tjänsten ingår både kropps och ansiktsbehandlingar, läs gärna mer på vår hemsida vilka behandlingar som vi erbjuder.
När det inte är behandlingar hjälper du till med övriga arbetsuppgifter som vi har här, t.ex reception, värdinna och servera. Du är en person som gillar ordning, lagarbete och framförallt att alltid ha gästen i fokus. Det är en fördel om du har god erfarenhet från liknande arbete men störst vikt lägger vi ändå på att det är rätt person som kommer till oss.

Vi kommer att ha intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Omfattning: ca 75%
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Varannan helg samt dagtid i veckorna.
Anställningens början: Enligt ök.

Välkommen med din ansökan till info@hogbygard.se.