Om oss

Hideaway på Högby Spa och Konferens. Mitt i den östgötska myllan mellan skogar, sjöar och öppna åkrar ligger vår anläggning. Den är inspirerad av turkiskt hamam men erbjuder även andra behandlingar och sparitualer. Här finns flera varma pooler både inomhus och utomhus, torr- och ångbastu, kalldip och relax.

Gårdskamp

På vår gård, där familjen har verkat sedan 1600-talet, har vi byggt en miljö med en blandning av gammalt och nytt. Utsikten bjuder på gärdesgårdar och härliga vidder. Kombinationen av en fräsch spaanläggning och kulturrik landsbygd är fantastisk. Vi och vår personal är måna om att göra din vistelse hos oss väldigt behaglig, vare sig man kommer som enskild person eller grupp. Gästen är alltid i fokus och vi lägger stor vikt vid personligt bemötande. Man kan komma hit över dagen eller övernatta, vi har 36 bäddar fördelade på 20 rum.

Vårt SPA har ett lugnt, avskilt och lantligt läge vid Borensberg och ligger i nära anslutning till väg 34 mellan Linköping och Motala. Här råder en skön atmosfär, både för avkoppling på tu man hand, men även för möten och konferenser. Förutom vår lyxiga spaavdelning så har vi tre olika stora möteslokaler och erbjuder flera olika aktiviteter för grupper. Boende med sköna sängar för övernattning och restaurang för goda måltider finns också.

Vi är en liten anläggning med fokus på kvalitet och gott gästbemötande. Personligt och proffsigt är två ord som våra gäster gärna använder för att beskriva sin upplevelse hos oss.

Endast 2½ timmar från Stockholm, 70 minuter från Jönköping och 30 minuter från Linköping.

Vi är måna om att ha en hållbar anläggning och har därför satsat på både Bioenergi och Solel. Det vi inte själva kan producera köps in som Grön el från Södra el.

Varmt välkommen till Högby Gård

Thomas och Birgitta Säfström
Högby Spa & Konferens
Högby Gård
591 77 Borensberg
tel: 072-060 45 60
mail: info@hogbygard.se